OVER MIJ


Al zolang ik in kleur kan zien, observeer ik met grootse fascinatie mensen en hun beweegredenen.  Het is een tweede natuur om aan te voelen wat mensen niet zeggen, maar wel voelen. Waar hun authentieke kracht schuilt en waar ze zichzelf soms nog in de weg zitten.

Zodra ik afstudeerde als documentairemaakster aan het RITCS (2012) ging ik aan de slag in de media om mensen te laten zien waar hun kracht en schoonheid schuilde. Op die manier wilde ik hen en de kijker terug in contact brengen met hun eigen menselijkheid en kwetsbaarheid.

Ik leerde de enorme impact kennen van de verhalen die we onszelf en elkaar vertellen: ze bepalen onze gedachten, gevoelens en gedragingen, wat van hen dé sturende kracht van onze levens maakt.

Om grip te krijgen op jezelf en je leven is het daarom belangrijk te weten wat je denkt en wie je bent, en dat in lijn te krijgen met wat je doet. Die drie samen zorgen voor balans.

Ik voltooide daarom een opleiding tot NLP-coach, om te leren hoe ik niet alleen mezelf maar ook anderen in mijn met hun eigen verhaal en leven kan krijgen. Want met de verhalen van vandaag, bouwen wij samen de wereld van morgen.