REFERENTIES


"Dat ik me zo welkom voelde op De Boot van Gert Late Night, had veel te maken met de fijne voorbereiding van Emilie. Ze was duidelijk meer dan een redacteur: ze wist perfect wat ze me kon vragen en hóe ze dat kon vragen. Ze hield tegelijkertijd enorm veel rekening met de gevoeligheden van kleine ego's - niet altijd evident in deze mediajungle."

Peter Van de Veire

Presentator & radiomaker

"Emilie beschikt over de emotionele intelligentie en gevoeligheid die haar in staat stelt ervoor te zorgen dat mensen vol vertrouwen hun ding kunnen en durven doen."

Helmut Lotti

Zanger

"Emilie - als een van mijn beste vriendinnen - is iemand wiens mening ik het meest naar waarde schat. Als je je niet goed voelt of je schotelt haar een probleem voor, geeft ze mij telkens een totaal andere kijk op de dingen. Heel bijzonder vind ik dat - ik ken weinig mensen die me zoveel energie geven. Zij doet nazinderen."

Clara Cleymans

Actrice

"Doorheen onze jarenlange vriendschap en alle bijhorende inspirerende gesprekken zag ik Emilie zowel privé als professioneel mee opgroeien - ik ken haar in eerste instantie als goede vriendin waarvan ik weet dat ze de nodige capaciteiten bezit om anderen te begeleiden en bij te staan in de zoektocht naar hun eigen pad."

Ella Leyers

Actrice

"Ik heb graag samengewerkt met Emilie. Ze is de ideale luisteraar die de juiste vragen stelt en het beste uit de mensen haalt. Ze gaat in de diepte, en beschikt tegelijk over een gezonde dosis humor; een mooie combinatie. Emilie kan knopen ontwarren en doet dat vol overgave, gepassioneerd en steeds met de glimlach."

Luc Haekens

Presentator, radio- & televisiemaker

"Dicht bij je eigen kern blijven, hoofdzaak van bijzaak scheiden en je vol energie smijten op datgene wat je écht wil bereiken: Emilie is deze kunsten meester en helpt mij mijn weg terug te vinden wanneer ik het spoor even bijster lijk te zijn."

Sofie Peeters

Regisseur

"Emilie helpt mij bij de zoektocht naar wie ik wil zijn als artiest. Ze is altijd goed gezind en brengt steeds het beste in mij naar boven. Daarnaast verzorgt ze ook mijn bindteksten en krijgt ze me in de juiste vibe voor ik het podium op moet."

Juul Van Bouwelen

Zanger

"Telkens wanneer ik een sessie met Emilie achter de rug heb, zit ik weer bomvol energie en goesting om aan de slag te gaan. Emilie deed mij weer in mezelf geloven, terwijl ze durft te confronteren op een respectvolle, efficiënte manier. Na elke sessie ben ik weer een stap dichter bij mijn doel."

Sien Van den Brande

Cabaretiere

"Emilie bezit de gave écht te luisteren - ze stelt de juiste vragen die je helpen je gedachten te ordenen en te verdiepen,
waardoor ze je nieuwe inzichten verschaft. Ze is gevoelig en levenswijs waardoor je steeds uitkomt bij essentiële en concrete stappen."

Achternaam

Manager

Benieuwd hoe dat kan?