Artist & performance coaching

Wat & hoe?

Met welke vragen je bij mij terecht kan:

  • Heb je het gevoel dat een job / baas / zender je leven en publieke persoonlijkheid meer bepaalt dan jij zelf wilt? Dat je de controle over je publieke persona kwijt bent?
  • Voel je dat je niet helemaal jezelf meer bent? Heb je het gevoel dat je publieke verhaal niet (meer) klopt met wie jij vandaag bent?
  • Lijkt het alsof je een bepaalde rol aan het ontgroeien bent maar weet je niet goed wat nu gedaan?
  • Voel je dat een bepaalde performance beter kan of verdieping zou kunnen gebruiken?
  • Wil je graag meer of net minder van jezelf tonen aan de wereld en wil je graag weten hoe je dat zo authentiek mogelijk kan doen?

Artist & performance coaching

Ik detecteer en ontmijn obstakels die je prestaties optimaliseren en ontrafel samen met jou de vraagstukken die je grootste potentieel tot ontwikkeling kunnen brengen. Stap voor stap breng ik je dichter bij je meest authentieke zelf én performance. Hieronder enkele concrete vragen waarmee je bij mij terecht kan:

 • Hoe kan ik mezelf blijven terwijl de hele wereld meekijkt?
 • Past deze aanbieding / nieuwe opdracht wel bij wie ik ben en waar ik naartoe wil?
 • Hoe kan ik deze opdracht / presentatie / rol zo authentiek mogelijk invullen en uitvoeren? 
 • Ik heb een klankbord / begeleiding nodig bij een specifieke opdracht of performance.

Creative coaching

Ook inhoudelijk kan je beroep doen op mijn jarenlange ervaring in de creatieve sector als maker én facilitator van makers. Ik begeleid jouw creatief proces aan de hand van de juiste vragen en reflecties, in de richting van jouw verhaal, jouw persoonlijkheid en jouw doel:

 • Writersblock!?
 • Tijd voor mijn eigen show! Hoe begin ik eraan?
 • Staan mijn verhaal en ik wel op dezelfde lijn?
 • Wat is nu eigenlijk de kern van mijn verhaal?
 • Wie is mijn publiek en hoe bereik ik het juiste publiek?

Voor wie precies?

Iedereen die verhalen vertelt voor een publiek

PERFORMERS

TELEVISIE- & THEATERMAKERS

SCHRIJVERS & SPREKERS

PRESENTATORS

ZANGERS & SONGWRITERS

ACTEURS

REFERENTIES


"Dat ik me zo welkom voelde op De Boot van Gert Late Night, had veel te maken met de fijne voorbereiding van Emilie. Ze was duidelijk meer dan een redacteur: ze wist perfect wat ze me kon vragen en hóe ze dat kon vragen. Ze hield tegelijkertijd enorm veel rekening met de gevoeligheden van kleine ego's - niet altijd evident in deze mediajungle."

Peter Van de Veire

Presentator & radiomaker

"Emilie beschikt over de emotionele intelligentie en gevoeligheid die haar in staat stelt ervoor te zorgen dat mensen vol vertrouwen hun ding kunnen en durven doen."

Helmut Lotti

Zanger

"Emilie - als een van mijn beste vriendinnen - is iemand wiens mening ik het meest naar waarde schat. Als je je niet goed voelt of je schotelt haar een probleem voor, geeft ze mij telkens een totaal andere kijk op de dingen. Heel bijzonder vind ik dat - ik ken weinig mensen die me zoveel energie geven. Zij doet nazinderen."

Clara Cleymans

Actrice

"Doorheen onze jarenlange vriendschap en alle bijhorende inspirerende gesprekken zag ik Emilie zowel privé als professioneel mee opgroeien - ik ken haar in eerste instantie als goede vriendin waarvan ik weet dat ze de nodige capaciteiten bezit om anderen te begeleiden en bij te staan in de zoektocht naar hun eigen pad."

Ella Leyers

Actrice

"Ik heb graag samengewerkt met Emilie. Ze is de ideale luisteraar die de juiste vragen stelt en het beste uit de mensen haalt. Ze gaat in de diepte, en beschikt tegelijk over een gezonde dosis humor; een mooie combinatie. Emilie kan knopen ontwarren en doet dat vol overgave, gepassioneerd en steeds met de glimlach."

Luc Haekens

Presentator, radio- & televisiemaker

"Dicht bij je eigen kern blijven, hoofdzaak van bijzaak scheiden en je vol energie smijten op datgene wat je écht wil bereiken: Emilie is deze kunsten meester en helpt mij mijn weg terug te vinden wanneer ik het spoor even bijster lijk te zijn."

Sofie Peeters

Regisseur

"Emilie helpt mij bij de zoektocht naar wie ik wil zijn als artiest. Ze is altijd goed gezind en brengt steeds het beste in mij naar boven. Daarnaast verzorgt ze ook mijn bindteksten en krijgt ze me in de juiste vibe voor ik het podium op moet."

Juul Van Bouwelen

Zanger

"Telkens wanneer ik een sessie met Emilie achter de rug heb, zit ik weer bomvol energie en goesting om aan de slag te gaan. Emilie deed mij weer in mezelf geloven, terwijl ze durft te confronteren op een respectvolle, efficiënte manier. Na elke sessie ben ik weer een stap dichter bij mijn doel."

Sien Van den Brande

Cabaretiere

"Emilie bezit de gave écht te luisteren - ze stelt de juiste vragen die je helpen je gedachten te ordenen en te verdiepen,
waardoor ze je nieuwe inzichten verschaft. Ze is gevoelig en levenswijs waardoor je steeds uitkomt bij essentiële en concrete stappen."

Stijn Vervoort

Acteur

PRAKTISCH

Voor elke coaching zijn verschillende formules mogelijk.
Klik op de knop voor meer informatie!